Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Maandag 18 Juni 2021

   Zo weet u wat de beste tent voor u is!

   De zomer is in aantocht en daarmee ook het lekkere weer en de vakanties. Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om een hotel te boeken, maar kamperen is veel leuker! Maar kamperen vergt wel iets meer voorbereiding, hoe weet u bijvoorbeeld wat de juiste tent is voor uw trip? Om daarachter te komen is het belangrijk uzelf de volgende vragen te stellen:

   Waar gaat u de tent gebruiken?

   Er zijn talloze plekken te bedenken waar een tent van pas komt. Of u nou op een camping gaat staan, naar een festival gaat, of de natuur in trekt. Als u op een camping staat is het handig om een ruime tent te hebben, waar u uw spullen kwijt kunt en waar ook een leefgedeelte in zit. Kijk daarnaast ook even naar de locatie waar u gaat kamperen. Is het in een warm land, of verwacht je juist veel regen? Op basis hiervan kun je het beste materiaal kiezen.

   Hoelang gaat u weg?

   Voor een nachtje is een beetje comfort mooi meegenomen, gaat u twee weken kamperen dan is het noodzaak dat de tent comfort biedt. Bovendien zult u bij een langere trip ook meer opslagruimte nodig hebben voor uw spullen. Onderschat dit niet! Een tent kan heel ruim lijken als er nog geen spullen inliggen, maar als eenmaal de luchtbedden opgepompt zijn, de tassen en koffers er staan en u er zelf ook nog bij in moet ziet u hoe ruim de tent is.

   Met hoeveel mensen bent u?

   En daar raken we gelijk aan het volgende punt: met hoeveel mensen gaat u? Als u met een grote groep vrienden gaat kan het handiger zijn een aantal kleinere tenten mee te nemen en de groep op te splitsen. Gaat u met het gezin? Dan kunt u bijvoorbeeld ook een vis-à-vis tent kopen, dan heeft u een leefgedeelte dat meerdere ruimtes van elkaar scheidt.

   Hoe handig bent u?

   Wellicht een gekke vraag, maar wel een belangrijke. Een tent opzetten kan, helemaal voor de eerste keer en als u niet zo handig bent, een lastig klusje zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer pop-up en opblaasbare tenten voor de wat minder handige kampeerders onder ons. En maak u ook niet teveel zorgen over de ‘reguliere’ tenten met tentstokken. Als u het thuis in uw tuin of oprit een keer probeert, stapje voor stapje, met de handleiding in de hand, dan moet het u ook gewoon lukken!

   De beste tenten koopt u bij Uw Buiten Specialist

   Gelukkig heeft u bij Uw Buiten Specialist genoeg tenten te kiezen, van vis-à-vis tenten tot bijzettenten. Stel uzelf dus bovenstaande vragen en maak op basis daarvan uw keuze. Heeft u toch nog wat hulp of tips nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

   Nieuws en Updates

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking