Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Cartridge filterpompen

   Cartridge filterpomp kopen

   Met behulp van een Intex filterpomp cartridge kunt u uw zwembad schoonhouden. Zoals de naam al doet vermoeden, werkt een cartridge filterpomp met behulp van cartridges die u kunt vervangen. De cartridges filteren het vuil uit het water dat door het filter gepompt wordt. Zo blijft uw zwembad mooi schoon en kun Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   3 Producten

   Cartridge filterpomp kopen

   Met behulp van een Intex filterpomp cartridge kunt u uw zwembad schoonhouden. Zoals de naam al doet vermoeden, werkt een cartridge filterpomp met behulp van cartridges die u kunt vervangen. De cartridges filteren het vuil uit het water dat door het filter gepompt wordt. Zo blijft uw zwembad mooi schoon en kunt u optimaal van het zwembad blijven genieten.

   Waarom is een Intex filterpomp cartridge zo belangrijk?

   Als u en anderen veel in uw zwembad te vinden zijn, dan is het onvermijdelijk dat het water in uw zwembad na verloop van tijd vies zal worden. Belangrijk is daarom om uw zwembad goed schoon te houden. Met alleen chloortabletten kunt u het zwembad niet eeuwig schoon blijven houden. Daarom is het belangrijk dat u ook een filterpomp heeft. Een cartridge filterpomp zal het water voortdurend door een filter pompen. Zo wordt het vuil uit het water gepompt. Een filterpomp is ideaal voor het grovere vuil in uw zwembad. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan zand, haar en insecten.

   Een cartridge filterpomp bestellen

   Bent u op zoek naar een filterpomp voor in uw zwembad? Dan bent u bij Uw Buiten Specialist aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met het buitenleven te maken heeft en zwembaden vallen daar ook onder. In de zomer vinden de meeste mensen het heerlijk om een zwembad in de tuin te hebben! Bij ons kunt u opblaaszwembaden kopen en vanzelfsprekend dus ook filterpompen voor deze zwembaden. Naast dat u bij ons een Intex filterpomp cartridge kunt bestellen, kunt u ook bij ons terecht voor zandfilterpompen.

   Filterpompen van verschillende formaten

   De afmetingen van uw cartridge filterpomp bepalen hoeveel water er gefilterd kan worden. In onze webshop kunt u een Intex filterpomp cartridge bestellen voor ieder formaat zwembad. Wij bieden u namelijk filterpompen aan van alle formaten: zeer klein, klein, middelgroot, groot en zeer groot. Welke filterpomp u het best kunt bestellen is afhankelijk van de inhoud van uw zwembad. Voor zwembaden tot ongeveer 2.000 liter voldoet een zeer kleine filterpomp. Een kleine filterpomp is geschikt voor zwembaden tot 6.000 liter.

   Heeft u een zwembad tot 10.000 liter? Dan raden wij u een middelgrote cartridge filterpomp aan. Voor zwembaden van 10.000 tot 15.000 liter is een grote pomp geschikt. Indien u een groter zwembad heeft, raden we een zeer grote Intex filterpomp cartridge aan.

   Bestellen bij Uw Buiten Specialist

   Heeft u net uw zwembad opgezet en komt u tot de conclusie dat u een Intex filterpomp cartridge nodig heeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bestelt u voor 16:00 een filterpomp in onze webshop, dan heeft u deze morgen al in huis. Zo hoeft u niet bang te zijn dat het water in uw zwembad voor die tijd al vies zal zijn. Indien u een bestelling plaatst van meer dan€50,-, dan betaalt u bij ons geen verzendkosten.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking