Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Zwembadverwarming

   Is uw zwembadwater te koud? Uw Buiten Specialist biedt een ruim assortiment met zwembad verwarming voor uw zwembad. Bekijk ze hier online. Toon meer

   Merken

   Vorm

   Prijs

   -
   76 Producten

   Is het water van uw zwembad veel te koud? Dan is het raadzaam om dit water te verwarmen, zodat het een aangename temperatuur krijgt om in te zwemmen. Een frisse duik is natuurlijk ook lekker, maar dan moet het water niet ijskoud zijn. Er zijn diverse mogelijkheden voor zwembadverwarming; daarvoor bent u bij Uw Buiten Specialist aan het juiste adres. Bekijk ons ruime assortiment aan zwembadverwarming op deze pagina. Wij bieden met onze producten voor ieder zwembad de ideale mogelijkheid om het water te verwarmen.

    

   Waarom kiezen voor zwembadverwarming?

   Door middel van zwembadverwarming kunt u gemakkelijk de temperatuur van het water verhogen. Zo bent u ervan verzekerd dat u tijdens de zomer heerlijk kunt genieten van een frisse duik, maar met een aangename temperatuur, in uw buitenzwembad. Ook is het vooral voor kinderen fijn dat het zwembadwater niet te koud is. Zij kunnen dan gezellig samen met vriendjes en vriendinnetjes spelen in het zwembad. U hoeft zich daarbij geen zorgen te maken of uw kind het te koud krijgt.

   Zonder warmtepomp moet het buiten vaak eerst een aantal dagen achter elkaar erg warm zijn. Na enkele dagen met een hoge buitentemperatuur wordt het zwembadwater warmer. Door gebruik te maken van zwembadverwarming kun je direct tijdens de eerste warme dag genieten van een heerlijke duik in het water. Ook wanneer het een dag iets minder warm is kun je ervoor zorgen dat jouw zwembadwater een aangename temperatuur behoudt door middel van zwembadverwarming.

    

   Het zwembadwater verwarmen

   Het verwarmen van het water kan gedaan worden op verschillende manieren. Wij bieden u diverse zwembadverwarming producten die ervoor zorgen dat het water van uw zwembad een aangename temperatuur krijgt. De warmtepomp is een populair en veel verkocht product. Een ander populair product dat veel gebruikt wordt voor het verwarmen van zwembadwater is een solarzeil. Het hangt er maar net vanaf voor welk zwembad u een zwembadverwarming zoekt en hoe snel u wilt dat het zwembad verwarmd wordt.

    

   Zwembadwater verwarmen met een warmtepomp

   De warmtepomp is de meest gebruikelijke manier voor het verwarmen van een zwembad. Een warmtepomp zorgt ervoor dat het zwembadwater wordt verwarmd en houdt het continu op temperatuur. Dit product moet aangesloten worden op stroom. Door middel van de warmtepomp wordt de buitenlucht omgezet in warmte. Dit heeft als voordeel dat veel van onze warmtepompen daardoor zuinig zijn in energiegebruik. Houd bij de aanschaf van een waterpomp rekening met de inhoud van uw zwembad. Elke waterpomp heeft namelijk een maximaal aantal liter water wat verwarmd kan worden. Daarnaast moet u bij het gebruik van dit product altijd rekening houden met de minimale buitentemperatuur. De meeste warmtepompen werken bij een minimumtemperatuur van 10 graden. De warmtepomp is een ideaal zwembadverwarming product waarmee je het water gemakkelijk en snel naar een hogere temperatuur kunt brengen.

    

   Zwembadwater verwarmen met een solarzeil

   Het gebruik van een solarzeil als zwembadverwarming is een milieuvriendelijke manier van zwembadwater verwarmen. De naam van het product zegt het al: de zon speelt hier een belangrijke rol. Doordat de zon op het zeil schijnt wordt het water verwarmd. Daarnaast zorgt de dikte van het zeil voor goede isolatie. Het water blijft dus ook een lange tijd warm wanneer de zon niet schijnt. Naast dat een zeil zorgt voor verwarming van het zwembadwater, heeft dit product ook een ander belangrijk voordeel. Doordat het zeil bijna het hele wateroppervlak bedekt, wordt het water een stuk minder vervuild. De zeilen zijn verkrijgbaar in zowel ronde als rechthoekige vormen.

    

   De prijs van zwembadverwarming

   De prijs van zwembadverwarming hangt af van het soort product dat u kiest. De keuze voor een solarzeil is goedkoper dan de keuze voor een warmtepomp. Dit heeft te maken met de werking van het product. Een solarzeil kan het zwembadwater namelijk alleen opwarmen wanneer de zon schijnt. De opwarming van het zwembadwater werkt met een zeil dan over het algemeen ook minder effectief dan met een warmtepomp. Daarnaast zit er ook verschil in prijs per productsoort van zwembadverwarming. De prijs van de warmtepomp hangt onder andere af van het aantal liter water dat verwarmd moet worden. De prijs van een zeil hangt voornamelijk af van de grootte en het materiaal van het zeil.

    

   Zwembadverwarming bij Uw Buiten Specialist

   Bij Uw Buiten Specialist bieden wij zwembadverwarming aan van verschillende merken. Intex zwembad verwarming is te vinden in de vorm van solarzeilen. Deze zeilen zijn speciaal gemaakt voor Intex zwembaden. Voor iedere grootte van een Intex zwembad hebben wij een passend zeil in ons assortiment. Naast Intex bieden wij ook producten aan van het merk Comfortpool. Wij hebben zowel solarzeilen als warmtepompen van dit merk in ons assortiment.

    

   Advies over zwembadverwarming van onze specialisten

   Heeft u advies nodig of wilt u meer weten over de werking van de zwembadverwarming van Uw Buiten Specialist? Stuur dan een mail naar [email protected]. Wilt u direct advies of antwoord op uw vraag? Dan adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen door te bellen naar 085 303 4874. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 15:00 uur. Onze specialisten voorzien u graag van de hulp die u nodig heeft met betrekking tot zwembadverwarming.

    

   Bestel uw zwembadverwarming gemakkelijk online

   Bestel uw zwembadverwarming gemakkelijk online in onze webshop en profiteer al heel snel van heerlijk warm zwembadwater. Bent u naast zwembadverwarming op zoek naar een opblaas- of opzet zwembad. Ook daarvoor bent u bij Uw Buiten Specialist aan het juiste adres. Kies de producten waar u naar op zoek bent en bestel deze vandaag nog. Wanneer u een bestelling plaats op een werkdag voor 16:00 uur, heeft u deze de volgende dag al in huis. Profiteer daarbij van onze online voordelen, zoals het achteraf betalen. Uw bestelling wordt gratis verzonden bij een bedrag boven de €50,-. Heeft u vragen over het bestel- en leveringsproces? Stuur dan een mail of neem telefonisch contact met ons op.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking