Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Solar afdekzeilen

   Op zoek naar een goedkope en duurzame manier van het verwarmen van zwembadwater? Bekijk hier de solar afdekzeilen. Toon meer

   Merken

   Vorm

   Prijs

   -
   35 Producten

   Het is 25 graden met een Hollands briesje, dat kan er voor zorgen dat het water in uw eigen zwembad toch wat aan de frisse kant voelt. Helemaal als je lekker een boek wil lezen in het water, of als de kinderen met een luchtbed spelen en veel boven en onder water zijn. Om van lekker warm water te kunnen genieten, is er een solar afdekzeil in het leven geroepen door onder andere het merk Intex. Bekijk het aanbod in solar afdekzeilen op deze pagina.

    

   Waarom een solar afdekzeil voor uw zwembad?

   Heerlijk hoor, een eigen zwembad in de tuin. Je hoeft niet meer op pad voor het zwembad. Dat scheelt een hoop gesleep als je samen met het hele gezin graag gaat zwemmen met handdoeken, droge kleding etcetera. Daarnaast kun je heerlijk in eigen tuin vakantie vieren en heb je voldoende overzicht over spelende kinderen in het water. Laat die speelpartijtjes met vriendjes en vriendinnetjes maar komen! Om zo veel mogelijk te genieten van het zwembad, is een beetje verwarmd water wel heerlijk. Je hoeft niet steeds met emmers warm water heen en weer te lopen, of kou te lijden in je eigen zwembad dankzij een solar afdekzeil. Dat is een zeil dat u over het bad heen legt en dat het water verwarmt met solar, ofwel met de zon! Laat de zon maar schijnen, dus! U legt het afdekzeil gemakkelijk over het bad, bijvoorbeeld als u het bad even niet gebruikt en het wel in de zon staat, zo wordt het water toch verwarmd. Een duurzame en gemakkelijke manier dus oh en ook vriendelijk voor de portemonnee.

    

   Oprolsysteem afdekzeil

   Om het solar afdekzeil zo goed mogelijk te houden, raden we aan om een oprolsysteem aan te schaffen. Hiermee rol je gemakkelijk het zeil op als je gebruik wil maken van het zwembad. Door het oprolsysteem voorkom je dat je gaat vouwen of kreukelen. Daarmee behoud je ook de levensduur van het solar afdekzeil. Het rolsysteem wordt aan het bad vastgemaakt, zodat je ook zodra je het water uit gaat, het bad weer kunt verwarmen door het solar afdekzeil gemakkelijk en snel weer uit te rollen.

    

   Drijvend solarafdekzeil

   Solar afdekzeil kunt u zien als een noppenfolie dat u over het water heen legt. Een solar afdekzeil drijft dan ook vaak op het water. Het is de bedoeling dat u de maat aanhoudt van het zwembad zelf. Vaak blijft er nog wel een randje over aan de zijkanten, om het water niet volledig af te sluiten. Sluit het water wel volledig af, dan kan dit voor muf water zorgen. Het afdekzeil houdt vangt trouwens wel takjes en bladeren op, dus die belanden niet via die kier in het water.

    

   Vraag Uw Buiten Specialist!

   Heeft u nog vragen over een van onze solar afdekzeilen, over de werking van de zwembadverwarming middels zonne-energie of over de voordelen er van, neem dan gerust contact met ons op. We staan iedere werkdag voor u klaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking