Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Terrasverwarmers hangend

   Wil jij nog lekker buiten kunnen zitten terwijl de temperaturen dalen? Dan bieden de terrasverwarmers van Uwbuitenspecialist uitkomst! De terrasverwarmers geven voldoende warmte af op jouw terras, tuin of balkon. Hierdoor kun je heerlijk buiten blijven zitten en bijvoorbeeld gezel Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   20 Producten

   Wil jij nog lekker buiten kunnen zitten terwijl de temperaturen dalen? Dan bieden de terrasverwarmers van Uwbuitenspecialist uitkomst! De terrasverwarmers geven voldoende warmte af op jouw terras, tuin of balkon. Hierdoor kun je heerlijk buiten blijven zitten en bijvoorbeeld gezellig borrelen met familie of vrienden. Wanneer jij beschikt over een plafond of parasol, is de hang terrasverwarmer ideaal voor jou. Je ontvangt de warmte van boven en sommige varianten zien er ook nog sfeervol uit! Lees dus snel verder voor het complete aanbod van de hang terrasverwarmer van Uwbuitenspecialist!

   Verschillende varianten in hang terrasverwarmers

   Uw Buiten Specialist heeft verschillende varianten van hang terrasverwarmers. Zo hebben wij ronde terrasverwarmers, die naast het afgeven van warmte ook sfeer verhogend werken. De terrasverwarming hangend rond lijkt namelijk op een echte lamp, waardoor het een warme uitstraling aan jouw ruimte geeft. Naast de hang terrasverwarmer rond hebben we ook langwerpige varianten. Deze geven iets minder sfeer, maar zijn praktisch op te hangen en vallen niet erg op. Je kunt ze makkelijk wegstoppen en aan balken vastmaken. De hang terrasverwarmer zijn volledig elektrisch, waardoor je ook rekening moet houden met bedrading en stopcontacten. Maar eenmaal aangesloten kun jij genieten van een heerlijk warme setting!

   Enkele richtlijnen voor het ophangen

   Voor het ophangen van jouw hang terrasverwarmer is de ophanghoogte van belang. Hoe hoger je de terrasverwarmer hangt, hoe lastiger het wordt de ruimte te verwarmen. De terrasverwarming hangend beschikken over verschillende wattages. Voor het geven van optimale warmte kunnen de volgende richtlijnen gevolgd worden:

   • Terrasverwarmer 1400 tot 1500 watt: Hang deze op een hoogte van ongeveer 2,10 meter van de vloer.
   • Terrasverwarmer rond de 2000 watt: Hang deze op een hoogte van ongeveer 2,50 meter van de vloer.
   • Terrasverwarmer rond de 3000 watt: Hang deze op een hoogte van ongeveer 2,70 – 3,00 meter van de vloer.

   Natuurlijk maakt het ook uit in hoeverre de ruimte geïsoleerd is, of de hang terrasverwarmer in een open ruimte of gesloten ruimte hangt en of er andere weersomstandigheden aanwezig zijn. Voor het beste advies voor het ophangen van jouw hang terrasverwarmer kun je altijd onze specialistische medewerkers raadplegen!

   Hang terrasverwarmer kopen bij Uw Buiten Specialist

   Wil jij een hang terrasverwarmer voor jouw terras of tuin kopen? Uw Buiten Specialist helpt jou graag verder! Wij hebben een groot assortiment van verschillende verwarmers, in verschillende kleuren en wattages. Bestel jij jouw hang terrasverwarmer voor 16:00 uur? Dan heb je deze de volgende werkdag al in huis! Daarnaast bieden wij altijd gratis verzending voor jouw terrasverwarmer. Koop deze dus nu bij Uw Buiten Specialist!

   Vragen?

   Heb jij nog vragen over de hang terraswarmer, de levering of over onze andere producten? Neem dan contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen je graag verder en voorzien jou van deskundig advies!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking