Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 23 Juni 2022

   De PH-waarde van je zwembad te hoog of te laag? Dit is wat je moet doen!

   Een te hoge- of een te lage PH-waarde in het zwembad is natuurlijk hartstikke vervelend. Misschien heb je al een langere tijd een zwembad en weet je ongeveer zelf wat je eraan zou kunnen doen, maar het zou ook zomaar kunnen zijn dat je geen idee hebt welke stappen je moet doorlopen om de PH-waarde van je zwembad te verhogen of te verlagen. Bij welke groep je ook hoort: in dit blog vertellen we je met alle plezier hoe je de PH-waarde in jouw zwembad weer op het niveau krijgt waar je het op wilt!

   Verhogen?

   Overstijgt de zuurtegraad van je zwembad 7.6 ph, dan dien je tijdig de ph waarde te laten zakken. De oplossing is het toevoegen van ph minus, een zuur dat de ph waarde doet zakken. Dit ph minus is steeds in poedervorm en dien je te verspreiden over het water. Los de granulaten wel eerst even op in een emmer met water. Zo kan het zuur zeker geen schade aanbrengen op de binnenbekleding. De juiste dosering van deze ph minus is afhankelijk van het totale volume van het water en natuurlijk van de huidige ph waarde. Op de verpakking vind je alvast een goed schema dat je hierbij kan helpen.

   De PH-waarde verlagen

   De oplossing voor een te lage ph is simpelweg het toevoegen van ph plus aan het zwembad. Afhankelijk van de huidige ph waarde dien je een bepaalde hoeveelheid ph plus toe te voegen. Op de verpakking vind je vaak een schema terug dat bij deze dosering kan helpen. Heb je hulp nodig? Neem dan zeker contact op met Uw Buiten Specialist. Zij helpen met alle plezier!

   Nieuws en Updates

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking