Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Frame zwembaden

   Frame zwembaden

   Het kan zijn dat de term ‘frame zwembaden’ je niet meteen triggered. Dit is ook niet vreemd, gezien het feit dat heel veel mensen simpelweg niet weten wat zo’n frame zwembad nou precies inhoudt. We willen dat daarom voor eens en voor altijd duidelijk maken met deze tekst. Na het lezen hiervan weet jij precies of e Toon meer

   Merken

   Vorm

   Prijs

   -
   52 Producten

   Frame zwembaden

   Het kan zijn dat de term ‘frame zwembaden’ je niet meteen triggered. Dit is ook niet vreemd, gezien het feit dat heel veel mensen simpelweg niet weten wat zo’n frame zwembad nou precies inhoudt. We willen dat daarom voor eens en voor altijd duidelijk maken met deze tekst. Na het lezen hiervan weet jij precies of een frame zwembad wel of niet iets voor je is, maar nog belangrijker: wat zo’n frame zwembad nou eigenlijk is. Ben je dus van plan om wat extra te gaan genieten deze zomer? Lees dan gauw verder!

   Wat is een frame zwembad?

   Als je als klant van Uwbuitenspecialist op zoek bent naar een zwembad met een wat langere levensduur dan van één zomer, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor wat betreft de bovenstaande vraag ‘Wat is een frame zwembad nou eigenlijk?’, kijken we allereerst even naar de voordelen die een frame zwembad kan bieden ten opzichte van de ‘normale’ zwembaden:

   zwembad met stalen frame: vaak groter!

   Het eerste en misschien ook wel meteen het belangrijkste voordeel van een zwembad met stalen frame ten opzichte van een normaal zwembad is dat een frame zwembad vaak aanzienlijk groter is. Je hebt bij een frame zwembad niet meer het gevoel van het ‘even afkoelen’, maar je kunt er daadwerkelijk voor kiezen om een aantal baantjes te trekken of om echt even een stukje te zwemmen. Dat is uitzonderlijk voor zwembaden die we in Nederland kennen…

   Lange levensduur

   Ook dat is juist: een zwembad met frame gaat aanzienlijk langer mee dan een normaal zwembad. Zo zien we het nog wel eens gebeuren dat een normaal zwembad het na één of hooguit twee Nederlandse zomers begeeft. Bij een framezwembad is dat niet het geval. Een frame zwembad is een stuk steviger en daardoor meteen goed bestand tegen weer en wind. Vooral met het onvoorspelbare weer dat we in Nederland kennen, is een frame zwembad dus een echte aanrader.

   Zwembad met frame: eén keer vullen?

   Tot slot willen we het nog even hebben over het eenmalige vullen van een zwembad met frame, want dit zijn gelukkig geen geruchten. Wanneer jij het bad van een frame zwembad een keer gevuld hebt, is het daarmee zo goed als klaar. Je hoeft er niet constant naar om te kijken. Sterker nog: het enige dat jij nog moet doen is genieten van jouw overheerlijke zwembad!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking