Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Waterspelletjes

   Zijn uw kinderen ook zo dol op leuke waterspelletjes als het buiten mooi weer is? Dan moet u echt even een kijkje nemen in het brede aanbod waterspelletjes van Uw Buiten Specialist. Wij bieden diverse waterspelletjes die geschikt zijn voor jongere en oudere kinderen. Op die manier is er voor elke leeftijd iets leuks te vinden om in het water te Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   5 Producten

   Zijn uw kinderen ook zo dol op leuke waterspelletjes als het buiten mooi weer is? Dan moet u echt even een kijkje nemen in het brede aanbod waterspelletjes van Uw Buiten Specialist. Wij bieden diverse waterspelletjes die geschikt zijn voor jongere en oudere kinderen. Op die manier is er voor elke leeftijd iets leuks te vinden om in het water te kunnen spelen. Bent u benieuwd wat ons assortiment aan waterspelletjes te bieden heeft? Bekijk dan snel het aanbod op deze pagina. Er zit vast en zeker iets tussen de waterspelletjes waar u naar op zoek bent.

   Opblaasbare waterspelletjes

   Een opblaasbare waterglijbaan is toch de droom van ieder kind? Net als een opblaasbare drijfring voor balspel. Denk hierbij aan een basketbalkorf voor in het water. Vooral wanneer u meerdere kinderen heeft of vaak vriendjes en vriendinnetjes van uw kind op bezoek komen, dan kunnen ze zich urenlang vermaken. Buiten dat hebben we ook opblaasbare strandballen, zodat de kinderen zelf een waterspelletje kunnen bedenken. Er zijn ook diverse luchtbedden, zwembanden, watermatten en lounge stoelen om op het water te dobberen. Deze zijn natuurlijk ook ideaal als u zelf even een momentje wilt ontspannen.

   Kleine waterspelletjes

   Kinderen vermaken zich vrijwel met alles wanneer ze in het water spelen. Actieve waterspelletjes zijn het leukst voor ze, omdat ze hun energie kunnen laten knallen. Denk hierbij aan een waterspelletje met een frisbee of met kleurrijke speelballen. Wat ook leuk is om in het water te spelen is het klittenbandspel. Men heeft als het ware een soort tennisracket in de hand waaraan klittenband bevestigd is. De bal die heen en weer gegooid wordt, moet met behulp van het klittenband racket worden gevangen. Wie weet kunnen de kinderen u ook overtuigen om een rondje mee te spelen.

   Waterspelletjes die leerzaam zijn

   Met onze handige snorkelset en zwembrillen kunnen kinderen eenvoudig leren duiken. Met de onderwater speelsticks en ringen maakt u er een leuk waterspelletje van. Op die manier leren jonge kinderen spelenderwijs duiken en zwemmen. Ideaal geschikt voor kinderen die nog moeite hebben met duiken of die graag willen oefenen met zwemmen. Houd uiteraard wel een oogje in het zeil wanneer uw kind één van deze leerzame waterspelletjes wil doen.

   Waterspelletjes bestellen bij Uw Buiten Specialist

   Heeft u waterspelletjes kinderen gevonden waar u naar op zoek was? U scoort alle waterspelletjes voor een voordelige prijs en vanaf € 50 betaalt u geen verzendkosten. Bestel de artikelen binnen enkele klikken bij Uw Buiten Specialist. In onze webshop zijn diverse waterspelletjes verkrijgbaar die u de volgende dag al geleverd krijgt, mits u voor 16:00 uur een bestelling heeft geplaatst. Mocht u nog twijfelen tussen de verschillende waterspelletjes binnen ons brede assortiment, dan kunt u altijd één van onze vriendelijke medewerkers raadplegen die u voorziet van een deskundig advies.

   Vragen?

   Heeft u nog vragen over de waterspelletjes zwembad die wij binnen ons assortiment aanbieden? Aarzel dan niet om contact met onze vriendelijke klantenservice op te nemen. Zij kunnen u alles over de leuke waterspelletjes voor buiten vertellen. Daarnaast kunnen ze uw vragen over het bezorg en bestelproces beantwoorden.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking