Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Intex Prism Frame pools

   Een eigen zwembad in de tuin: wie wil dat nou niet? Een eigen zwembad kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. U kunt namelijk een zwembad laten inbouwen, maar dat is erg prijzig en het zwembad staat het hele jaar door in uw tuin. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een opblaaszwembad aan te schaffen, die u neer kunt zetten zodra he Toon meer

   Merken

   Vorm

   Prijs

   -
   18 Producten

   Een eigen zwembad in de tuin: wie wil dat nou niet? Een eigen zwembad kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. U kunt namelijk een zwembad laten inbouwen, maar dat is erg prijzig en het zwembad staat het hele jaar door in uw tuin. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een opblaaszwembad aan te schaffen, die u neer kunt zetten zodra het warm wordt. Echter is dit ook niet altijd de beste oplossing. Daarom bieden wij andere verschillende oplossingen, zoals het Intex Prism frame pool. Benieuwd naar dit zwembad? U vindt de verschillende mogelijkheden van Uw Buiten Specialist hier.

   Intex Prism frame pools

   Ons assortiment biedt diverse Intex Prism frame Pools die geschikt zijn om in uw tuin op te zetten. Heeft u een grote of een kleine tuin? Aan de hand van de ruimte die u heeft, kunt u een passend zwembad uitkiezen. Een Intex Prism frame zwembad is stabiel, stevig en gemakkelijk op te zetten. Zodra het zwembad stevig staat, kunt u het gaan vullen met leidingwater. Zorg er wel voor dat het zwembadwater goed gereinigd en onderhouden wordt. Dit kunt u onder andere doen met onze zwembad accessoires.

    

   Verschillende vormen en afmetingen Prism frame pools

   De Intex Prism Frame zwembaden zijn verkrijgbaar in diverse formaten en vormen. Denk bijvoorbeeld aan de Intex Prism Frame 305 cm rond Daarbij kunt u ook een keuze maken uit de kleur. U vindt namelijk zwembaden in het lichtgrijs, maar greywood is ook erg veel voorkomend. Welke vindt u het beste bij u in de tuin passen? Maak nu een keuze uit ons uitgebreide assortiment en u kunt deze zomer heerlijk zwemmen in het diepe en grote Intex Prism frame pool. Zo hebben onder anderen de volgende formaten voor u beschikbaar:

   300 x 175 x 80 cm
   400 x 200 x 100 cm
   488x244x107 cm
   366 x 99 cm rond
    
   En nog veel meer!

   Zwembaden bestellen bij Uw Buiten Specialist

   Heeft u een Prism Frame zwembad uitgekozen dat voldoet aan uw eisen? Bestel dit dan nu gemakkelijk via de website van Water Specialist. Plaats uw bestelling op een werkdag voor 16:00 uur en wij zorgen ervoor dat u het de volgende dag al in huis heeft. U kunt dus direct bezig met het opzetten van uw eigen Prism Frame zwembad om vervolgens een heerlijke duik te nemen in het zwembad. Met wie gaat u de eerste dag zwemmen? Wij vinden hoge kwaliteit erg belangrijk en dat kunnen wij u dan ook altijd garanderen. Liever achteraf betalen? Ook dat kan!

    

   Meer weten over de Intex Prism frame pool?

   Heeft u vragen over de verschillende zwembaden in ons assortiment Intex zwembaden of specifiek over het Intex Prism frame, Intex Easy Set, Graphite panel of Metal frame? Wij willen graag onze klanten blij maken met het beste zwembad, dus raadpleeg eens onze specialisten en wij kunnen u vervolgens voorzien van een passend en persoonlijk advies. Wilt u meer weten over onze service of over zwembad accessoires die u erbij kunt gebruiken? Neem ook dan eens contact op met onze webshop en wij staan u zo spoedig mogelijk te woord. Ziet u uzelf binnenkort ook al heerlijk genieten van een eigen zwembad?

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking