Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Intex Graphite Panel zwembaden

   Wanneer het mooi weer is wilt u natuurlijk graag zwemmen of kunnen afkoelen. Om telkens naar het openbare zwembad te moeten gaan, is ook geen optie. Het kost te veel tijd, het is druk en u moet telkens weer alle spullen verzamelen om mee te nemen. Een goede oplossing is daarom het neerzetten van een eigen Toon meer

   Merken

   Vorm

   Prijs

   -
   1 Product

   Wanneer het mooi weer is wilt u natuurlijk graag zwemmen of kunnen afkoelen. Om telkens naar het openbare zwembad te moeten gaan, is ook geen optie. Het kost te veel tijd, het is druk en u moet telkens weer alle spullen verzamelen om mee te nemen. Een goede oplossing is daarom het neerzetten van een eigen Intex zwembad in uw tuin. Hier kunt u altijd wanneer u wilt even een duik in nemen. Wij bieden u daarom diverse mogelijkheden wat betreft een opzet zwembad, die groot en diep genoeg is om heerlijk in te zwemmen. U vindt hier de Intex Graphite Panel pool.

    

   Intex Graphite Panel Zwembad van Uw Buiten Specialist

   De Intex Graphite panel pool is een groot en rond zwembad die geschikt is voor veel personen. U kunt hier heerlijk met het hele gezin in zwemmen en afkoelen. Dit zwembad is erg uniek in zijn assortiment en heeft rondom kunststof planken waardoor het zwembad niet alleen functioneel is, maar het er ook erg mooi uitziet. Of u nou een klassiekere tuin heeft, of juist net heeft verbouwd en gerenoveerd, dit zwembad is geschikt voor elke tuin.

    

   Belangrijke info

   Wanneer u de beslissing heeft genomen om een zwembad aan te schaffen, zijn er een aantal aspecten die belangrijk zijn om op te letten.

   Besteed bijvoorbeeld aandacht aan afmetingen. De Intex Graphite panel zwembad is namelijk een groot en rond zwembad waar veel mensen in passen. Het heeft de volgende afmetingen: 478 x 124 centimeter. Daarnaast is het ook altijd handig om te checken welke voordelen het zwembad nog meer met zich meebrengt. Zo heeft de Intex Graphite panel zwembad een zandfilterpomp. 

    

   De juiste Intex Graphite panel pool

   Wat vindt u belangrijk aan een zwembad? Dit verschilt natuurlijk per persoon en het team van Uw Buiten Specialist begrijpt dat maar al te goed. Daarom hebben wij met de Intex Graphite Panel pool geprobeerd om het iedereen zoveel mogelijk naar zijn of haar zin te maken. Neem bijvoorbeeld de luxe afwerking van het zwembad! Voldoet het zwembad ook aan al uw eisen? Laat de waterpret dan maar beginnen!

    

   Voordelen van bestellen bij Uw Buiten Specialist

   Er zijn meerdere redenen waarom het aantrekkelijk is om bij ons te bestellen. Allereerst: plaatst u op werkdagen voor 16.00 de bestelling, dan leveren wij de dag erop al aan huis. Wilt u eerst het resultaat van de Intex graphite in uw tuin zien en pas betalen als alles naar wens is? Ook dat is geen enkel probleem. U kunt gerust gebruik maken van achteraf betalen. Tenslotte beschikken we over een uitstekende en ervaren klantenservice die u graag te woord staat voor vragen, problemen of persoonlijk advies omtrent het Intex Graphite Panel zwembad. Wij passen ons aan naar uw situatie.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking