Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Lichtgewicht tenten

   Bent u op zoek naar een tent? Dan kunt u bij Uw Buiten Specialist een lichtgewicht tent kopen. Zoals de naam al doet vermoeden, weegt deze tent aanzienlijk minder dan de gemiddelde tent. Daarbij komt dat de tent weinig ruimte in beslag neemt als hij opgevouwen is. Dit maakt een lichtgewicht tent ideaal voor mensen die ervan houden om rond te tre Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   26 Producten

   Bent u op zoek naar een tent? Dan kunt u bij Uw Buiten Specialist een lichtgewicht tent kopen. Zoals de naam al doet vermoeden, weegt deze tent aanzienlijk minder dan de gemiddelde tent. Daarbij komt dat de tent weinig ruimte in beslag neemt als hij opgevouwen is. Dit maakt een lichtgewicht tent ideaal voor mensen die ervan houden om rond te trekken en op verschillende plekken te overnachten. Als u hiervoor een lichtgewicht tent gebruikt, hoeft u niet langer met een grote, zware tent te slepen.

   Verschil met andere tenten

   Als u een lichtgewicht tent heeft opgezet, ziet u mogelijk weinig tot geen verschillen met andere tenten. Qua uiterlijk verschilt deze tent inderdaad niet of nauwelijks van de rest. Het verschil zit hem vaak in de constructie en het materiaal. Zo wordt het frame van lichtgewicht tenten vaak gemaakt van aluminium. Hierdoor is het gewicht van de tentstokken minimaal.

   Een lichtgewicht tent weegt niet alleen minder vanwege de aluminium stokken. Bij de productie van het tentdoek wordt namelijk ook dunnere stof gebruikt. Hierdoor valt het gewicht lager uit en bovendien kunt u de tent compacter opvouwen. U hoeft overigens niet bang te zijn dat u nat wordt als u in zo’n tent ligt. Ondanks dat het tentdoek dun is, dringt er geen water doorheen.

   Groot assortiment lichtgewicht tenten

   Uw Buiten Specialist heeft een groot assortiment lichtgewicht tenten. Zo bieden wij deze tenten in verschillende afmetingen aan. Bovendien komt u bij ons tenten voor één persoon tegen, maar ook voor meerdere personen. Hierdoor is er voor iedere situatie wel een geschikte lichtgewicht tent te vinden. Wilt u uw tent niet alleen maar gebruiken om in te slapen? Geen probleem, want in ons assortiment komt u ook een aantal lichtgewicht tenten met een kleine voortent tegen. Hierdoor hoeft u niet de hele tijd in de slaapcabine te verblijven als het een dag slecht weer is.

   Lichtgewicht tent opzetten

   Er zijn genoeg mensen die de grootst mogelijke moeite hebben met het opzetten van een tent. Zo weet u mogelijk niet hoe u de tentstokken precies moet gebruiken of hoe u het doek aan de constructie bevestigt. Kiest u voor een lichtgewicht tent van Uw Buiten Specialist? Dan hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Het opzetten van onze lichtgewicht tenten is namelijk een fluitje van een cent. Komt u er even niet uit? Raadpleeg dan gewoonweg de instructie die wij meeleveren bij de tent. Een lichtgewicht tent van Uw Buiten Specialist staat hierdoor binnen de kortste keren.

   Wat kost een lichtgewicht tent?

   Voordat u een lichtgewicht tent koopt, bent u ongetwijfeld benieuwd naar de prijs. Een snelle blik op ons assortiment leert u dat de prijzen van onze lichtgewicht tenten behoorlijk uiteenlopen. Hierdoor bepaalt u helemaal zelf hoeveel u voor een tent lichtgewicht betaalt. Wilt u de tent veel gebruiken? Kijk dan niet alleen naar de prijs, maar ook naar de kwaliteit. In dat geval is onze beste lichtgewicht tent mogelijk wat voor u. Dit is weliswaar niet de goedkoopste tent, maar u heeft er lange tijd plezier van. Denkt u dat u de tent slechts een paar keer gebruikt of weet u niet of kamperen iets voor u is? Kies dan voor een goedkope lichtgewicht tent van Uw Buiten Specialist.

   Lichtgewicht tent kopen

   Wilt u een lichtgewicht tent kopen? Dan bent u bij Uw Buiten Specialist aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk lichtgewicht tenten in allerlei soorten, maten en kleuren. Hierdoor vindt u bij ons ongetwijfeld de beste lichtgewicht tent. Heeft u nog vragen over onze tenten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u met alle plezier te woord en geven u graag advies.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking