Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Zwembad trappen

   Een zwembadtrap voor uw eigen veiligheid, die bestelt u bij Uw Buiten Specialist Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   5 Producten

   Genieten van een zwembad kan alleen als het 100% comfortabel is. Een zwembadtrap draagt bij aan het comfort van uw eigen zwembad. Zwembadtrappen zijn er in verschillende modellen en van verschillende materialen, omdat er zoveel verschillende zwembaden zijn waarop het moet passen. Bekijk de opties op deze pagina.

    

   Zwembadtrap inbouw-, opblaas-, en half ingegraven zwembad  

   Welke zwembadtrap u nodig heeft, is afhankelijk van onder andere het soort zwembad dat u heeft. Om te garanderen dat u het zwembad goed kunt betreden, moet u dus voor het aanschaffen van de juiste trap bedenken welk zwembad u heeft of wilt kopen. Daarnaast is de diepte van het bad belangrijk om de juiste lengte zwembadtrap te bestellen. Om nog meer veiligheid te bieden kunt u ook zwembadtrappen met leuningen en met anti-sliptreden bestellen. U kunt kiezen uit zwembadtrappen die als een ladder recht naar beneden gaat en u kunt kiezen uit een zwembadtrap met treden die schuin onder elkaar bevestigd zijn, waardoor het wat gemakkelijker is om uit het zwembad te komen.

    

   RVS zwembadtrap

   We zien vaak zwembadtrappen van RVS, niet gek, want die zijn bestemd tegen allerlei weersomstandigheden en uiteraard zwembadwater. Let op: ook in RVS kan verschil zitten als het gaat om kwaliteit. RVS 316 is het soort RVS dat we aanraden voor een zwembadtrap. Naast RVS worden er ook zwembadtrappen gemaakt van kunststof, gecombineerd met metaal dat gecoat is, zodat het ook tegen chloor en zoutwater kan en allerlei weersomstandigheden.</p>

    

   Zwembadtrap onderdelen  

   Voor een zwembadtrap kunt u verschillende onderdelen bestellen. De onderdelen zijn voor uw eigen veiligheid om de trap op de juiste manier te kunnen bevestigen, maar ook ter bescherming van uw zwembad. Zo zijn er stootdoppen die het polyester van het zwembad beschermen tegen de scherpe randen van de trappen. Of u kunt kiezen voor een verankeringsset om uw zwembadtrap op de goede manier te bevestigen aan de wand van het zwembad, aan de bodem of aan de grond. Ook kunt u met sierringen bijvoorbeeld uw zwembad helemaal laten opgaan in het zwembad.

    

   Vragen over een zwembadtrap?  

   Heeft u al een zwembad aangeschaft? Heeft u een ingegraven of een opblaaszwembad? Naar welke zwembadtrap gaat uw voorkeur, rvs of kunststof? Of weet u even niet wat het beste is voor uw eigen veiligheid en gemak? Stel al uw vragen gerust aan de specialisten van Uw Buiten Specialist. Onze klantenservice met ervaring in zwembaden kan u alles vertellen over zwembadtrappen en toebehoren. We zijn iedere werkdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur telefonisch en per mail bereikbaar.

    

   Zwembadtrap bestellen bij Uw Buiten Specialist

   Bestelt u uw zwembadtrap, zwembad of andere onderdelen voor 16.00 uur op een werkdag, dan zorgen wij dat u het de eerstvolgende werkdag al in huis heeft! Wij verzenden alles vanuit onze webshop door heel Nederland en België. Blijkt er thuis toch iets niet helemaal te kloppen of heeft u niet helemaal het juiste besteld, dan kunt u dit gemakkelijk retourneren. Voor alle vragen rondom onze service, bekijk onze website of neem contact met ons op.

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking