Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Intex Ultra XTR Frame zwembaden

   Een verkoelende duik in uw eigen zwembad is natuurlijk super fijn. Op deze manier kunt u altijd genieten van het mooie zomerweer terwijl u ook nog kunt afkoelen in het frisse water. Hoe heerlijk vooruitzicht is een duik nemen in uw eigen Intex Ultra Frame zwembad na een dag werken? Schaf daarom voor deze zomer uw eigen zwembad aan zodat u optima Toon meer

   Merken

   Vorm

   Prijs

   -
   7 Producten

   Een verkoelende duik in uw eigen zwembad is natuurlijk super fijn. Op deze manier kunt u altijd genieten van het mooie zomerweer terwijl u ook nog kunt afkoelen in het frisse water. Hoe heerlijk vooruitzicht is een duik nemen in uw eigen Intex Ultra Frame zwembad na een dag werken? Schaf daarom voor deze zomer uw eigen zwembad aan zodat u optimaal kunt genieten. Wij bieden u onder andere de Ultra XTR Frame zwembaden.

    

   Intex Ultra zwembaden van Uw Buiten Specialist

   Het voordeel van een eigen Intex Ultra Frame zwembad is dat u zelf kunt bepalen wanneer u hem gebruikt. Komt de warme periode er weer aan? Zet hem dan snel op en geniet van de heerlijke dagen. Dit kunt u gemakkelijk doen met de Intex Ultra XTR pools uit ons assortiment. Deze zwembaden zijn gemakkelijk op zetten waarnaar u het zwembad kunt vullen met voldoende water. Deze zwembaden zijn erg stevig, waardoor niet al het water er direct uitloopt zodra u de opblaasrand indrukt. De meeste zwembaden zijn niet geschikt voor hele jonge kinderen. Daarnaast hebben we Ultra frame pools in diverse formaten beschikbaar, bijvoorbeeld:

   • Intex Ultra Xtr frame zwembad 549 x 274 x 132 cm
   • Intex Ultra Xtr frame zwembad 549x274x132 cm
   • Intex Ultra Xtr frame zwembad 549 x 132 cm

    

   Ultra XTR zwembad in uw tuin

   Welke vorm en welke afmetingen passen het beste in uw tuin? Hoe groter het zwembad, hoe leuker natuurlijk. Echter moet het wel in uw achtertuin. Wij bieden u daarom diverse ronde zwembaden en rechthoekige zwembaden zodat er in elke tuin wel een mooi Intex Ultra frame zwembad past. Heeft u zelf al een mooie plek in gedachten? Schaf dan nu het meest geschikte zwembad aan!

    

   Bestel uw Ultra Frame zwembad online

   Plaats uw bestelling op een werkdag voor 16:00 uur en ontvang het zwembad al de volgende dag in huis. U kunt dus direct aan de slag met het gereedmaken van het zwembad om vervolgens direct in het zwembad te kunnen duiken. Daarbij verzekeren wij u altijd van uitstekende en hoogwaardige kwaliteit, zowel bij de luxere als de goedkopere zwembaden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van een eigen zwembad in de tuin.

    

   Vragen over een Ultra XTR Frame pool?

   Wilt u graag genieten van een eigen zwembad in de tuin? Dat kan dus nu met de Intex Ultra XTR pool. Wacht niet te lang met het bestellen van het Intex Ultra frame zwembad en geniet van een aantal heerlijke plonzen. Wilt u eerst graag een persoonlijk advies ontvangen voordat u een zwembad uit kunt kiezen? Raadpleeg dan nu eerst onze specialisten en zij helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar en staan u dan ook zo spoedig mogelijk te woord, zodat u binnenkort kunt genieten van het perfecte zwembad.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking