Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Kampeertenten

   Gaat u binnenkort kamperen? Dan mag een luxe kampeertent niet ontbreken. Zo’n tent beschermt u namelijk tegen de invloeden van buitenaf, zoals het weer. Als u op zoek bent naar een kampeertent, bent u bij Uw Buiten Specialist aan het juiste adres. In ons assortiment treft u namelijk een groot aantal kampeertenten aan. Wij verkopen onder meer e Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   55 Producten

   Gaat u binnenkort kamperen? Dan mag een luxe kampeertent niet ontbreken. Zo’n tent beschermt u namelijk tegen de invloeden van buitenaf, zoals het weer. Als u op zoek bent naar een kampeertent, bent u bij Uw Buiten Specialist aan het juiste adres. In ons assortiment treft u namelijk een groot aantal kampeertenten aan. Wij verkopen onder meer eenvoudige tenten, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor een luxe kampeertent voor grotere gezelschappen. Kortom: bij Uw Buiten Specialist is voor iedereen wel een geschikte tent te vinden.

   Verschillende soorten luxe kampeertenten

   Als u denkt dat alle kampeertenten hetzelfde zijn, heeft u het mis. Een korte blik op ons assortiment leert u snel genoeg dat de tenten van elkaar verschillen. Zo zijn onze tenten bijvoorbeeld verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Hier houdt het niet bij op, want de kampeertenten van Uw Buiten Specialist verschillen ook in grootte van elkaar. In de ene kampeertent kunnen twee personen slapen, terwijl de andere tent over vijf tot zes slaapplekken beschikken. Er zijn zelfs tenten te koop waarin u met nog grotere gezelschappen kunt slapen.

   Onze kampeertenten verschillen niet alleen qua grootte van elkaar. Er zit namelijk ook verschil in de indeling. Zo heeft de ene tent enkel een slaapcabine, terwijl de andere tent bijvoorbeeld een voortent heeft. Het voordeel van een kampeertent met voortent is dat u niet alleen maar in de slaapcabine hoeft te verblijven. Dit is met name handig op dagen dat het slecht weer is. U kunt uw tijd in dat geval doorbrengen in de voortent en dat bezorgt u een minder opgesloten gevoel.

   Kampeertent opzetten

   Het opzetten van een luxe kampeertent kan een behoorlijk frustrerende klus zijn. U moet de stokken namelijk aan elkaar verbinden en deze op de juiste plek door het tentdoek halen. Lees daarom goed de handleiding door, zodat u zeker weet dat u alles goed doet. U zult dan ook merken dat het bij de tweede keer opzetten al een stuk soepeler gaat. Als de tent staat, moet u niet vergeten om hem goed vast te zetten. Zodoende voorkomt u dat uw tent wegwaait bij de eerste de beste windvlaag. Conclusie: het opzetten van een kampeertent kan behoorlijk wat voeten in de aarde hebben.

   Bent u geen ster in het opzetten van een kampeertent? Dan is een lichtgewicht tent of een pop up tent misschien iets voor u. Het opzetten van deze kampeertenten is namelijk een fluitje van een cent. Dit geldt zeker voor de pop up tent. Deze tent ontvouwt zichzelf namelijk als u hem in de lucht gooit. Hierdoor staat uw tent binnen een paar tellen. Het enige wat u zelf nog moet doen, is de tent vastzetten.

   Wat kost een kampeertent?

   Wilt u een kampeertent kopen? Dan ontdekt u al snel dat de prijzen van deze tenten behoorlijk uiteenlopen. Als u een tent zoekt voor een meerdaags festival, koopt u bij ons een tent voor een paar tientjes. Bij een kampeertent kopen moet u zich niet te veel laten leiden door de prijs. Kijk liever naar de kwaliteit van de tent. Een goedkope tent is doorgaans van mindere kwaliteit dan een luxe kampeertent. Wilt u de komende jaren vooruit kunnen met de nieuwe tent? Dan is het verstandig om voor een wat duurdere tent te kiezen.

   Vragen over onze luxe kampeertenten? Neem contact met ons op

   Twijfelt u wat de meest geschikte kampeertent is voor u? Of heeft u vragen over één van onze kampeertenten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. U kunt zowel telefonisch als per mail contact met ons opnemen.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking