Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Bestway Steel Pro zwembaden

   Op zoek naar een stevig en duurzaam zwembad? Bekijk hier de Bestway Steel Pro collectie. Toon meer

   Merken

   Vorm

   Prijs

   -
   9 Producten

   Een stevig zwembad in de tuin, waarbij u niet bang hoeft te zijn dat u volgend zwemseizoen weer een nieuwe moet kopen en waar u dus de gehele zomer van kunt genieten? Kies dan de Bestway Steel Pro. Dit zwembad is verstevigd met een stalen frame, die de zijkanten van het zwembad hooghouden. Bekijk het assortiment van de Bestway Steel Pro hieronder.

    

   Bestway Steel Pro rond of vierkant  

   De Bestway Steel Pro collectie is te verkrijgen in een rond of een rechthoekig model. In een rond zwembad kunt u genieten van het water, gezellig kletsen en spelletjes doen, maar baantjes trekken zit er niet in. In een rechthoekig zwembad kunnen vaak wat meer mensen en kunnen er baantjes getrokken worden. Dit is uiteraard ook afhankelijk van hoe groot het bad is.

    

   Bestway zwembad afmeting

   Over afmetingen gesproken, de Bestway Steel Pro zijn er al in meerdere afmetingen te verkrijgen, bijvoorbeeld 221x150x43 cm of 400x211x81 cm. Een zwembad moet in de tuin passen, dat is één. Maar het is ook van belang waar u het in de tuin wil plaatsen: op het grasveld, hoe groot is die dan? Of op het terras? En is rond dan misschien handiger dan een rechthoekig zwembad? En heeft u al nagedacht over de opslagplek? Daarnaast speelt uw budget ook een grote rol, want hoe groter het bad, hoe meer dat kost uiteraard. Niet alleen in aanschaf, maar ook in het vullen en onderhouden.

    

   Bestway Steel Pro frame 

   Het frame van de Bestway Steel Pro collectie kenmerkt zich door zijn stevigheid én het kan lang mee. Dit frame is namelijk gemaakt van roestvrije stevige ovale buizen, met een uniek seal & lock systeem. Dat wil zeggen dat de buizen in zacht plastic schuiven en op die manier met elkaar verbonden zijn. Het zachte plastic helpt het bad en zeil te beschermen tegen eventueel scherpere randjes. De kans op het lekraken is zo minimaal!

    

   Binnen no-time opgezet!  

   Bestelt u de Bestway Steel Pro bij Uw Buiten Specialist, dan zorgen wij dat u het zwembad zo spoedig mogelijk thuis geleverd krijgt. Dat is wel ideaal als u het weerbericht ziet en u merkt op dat het de komende week alleen maar mooi zwemweer is! Dan wilt u niet wachten tot volgende week, maar het liefst zet u het zwembad de volgende dag al op. U krijgt alle benodigdheden voor het zwembad geleverd: het frame uiteraard met grondzeil en al, maar ook een filterpomp en reparatieset. Het is wel raadzaam om ondertegels te bestellen, waar u het zwembad op kunt zetten. Zo voorkomt u schade aan de onderkant van het zwembad en zo zijn de voeten van ieder kind en van uzelf beschermd tegen scherpere onderwerpen in of op de grond.

    

   Vragen over Bestway Steel Pro?  

   Heeft u vragen over Bestway Steel Pro zwembaden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Iedere werkdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur staan ze graag voor u klaar met specialistisch advies of met de antwoorden op uw vragen.

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking