Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Zandfilterpompen

   Houd u uw zwembad graag vrij van vuil en troep? Ontdek de meerwaarde van een zandfilterpomp. Dit type pomp maakt gebruik van een zandbed om vuil uit het zwembadwater te filteren. Viezigheid blijft op die manier achter in de pomp zodat u verzekerd bent van schoon en helder zwemwater. Zandfilterpompen zijn er in allerlei soorten en maten en dus is Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   18 Producten

   Houd u uw zwembad graag vrij van vuil en troep? Ontdek de meerwaarde van een zandfilterpomp. Dit type pomp maakt gebruik van een zandbed om vuil uit het zwembadwater te filteren. Viezigheid blijft op die manier achter in de pomp zodat u verzekerd bent van schoon en helder zwemwater. Zandfilterpompen zijn er in allerlei soorten en maten en dus is er ook voor uw zwembad een geschikte zandfilterpomp verkrijgbaar.

   Hoe werkt een zandfilterpomp?


   Een zandfilterpomp gebruikt filterzand of glasparels om het water in uw zwembad te reinigen. Zwembadwater wordt door een zandbed gepompt zodat viezigheid achterblijft in het zand. Het schone water wordt terug het zwembad ingepompt. Zowel filterzand als glasparels gaan jarenlang mee en ook de zandfilterpomp zelf heeft u weinig omkijken naar. Hij is zeer krachtig in gebruik en daarom een prima aanwinst voor uw zwembad.

   Wat zijn de voordelen van een zandfilterpomp?


   Een zandfilterpomp levert u altijd diverse voordelen op. Waarom kiest u voor dit type pomp in uw zwembad?

   - U bent continu verzekerd van schoon zwemwater.
   - Algen, bacteriën en schimmels krijgen minder kans om zich te ontwikkelen.
   - Een zandfilterpomp beschikt over allerlei handige functies en extra's.
   - Filterzand en glasparels gaan jarenlang mee.

   Bestel een zandfilterpomp voor uw zwembad


   Zandfilterpompen voor uw zwembad zijn er in allerlei soorten en maten. Daarom gaat u op zoek naar een geschikte pomp die aansluit op uw wensen en zwembad. Naast een losse zandfilter kunt u ook de keuze maken voor een complete zandfilterset. Deze beschikt over een ingebouwde zelfaanzuigende pomp. Ga daarom op zoek naar een zandfiltersysteem voor uw zwembad en win zo nodig advies in bij een van onze experts. We staan u met plezier te woord en adviseren u graag over welk systeem het meest geschikt is voor uw zwembad.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking