Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Maandag 18 Juli 2022

   Alles over de spa

   Alles over de spa

   Een leuk feitje; wist u al dat Sanus Per Aquam de afkorting voor spa is? Letterlijk vertaald betekent het ‘gezond door water’. Het is een heerlijk bad gevuld met warm water. Vele mensen komen heerlijk tot rust in de spa. Een dagje wellness bestaat uit een sauna en spa, maar wist u dat u de spa ook naar huis kunt halen? Heerlijk in uw tuin tot ontspanning komen na afloop van een intensieve dag. Onder het genot van een alcoholische versnapering komt u helemaal tot rust. Lees snel verder en ontdek alles over de spa.

    

   Waarom een opblaasbare spa?

   Iedereen is bekend met de vaste jacuzzi in de tuin. De jacuzzi kost redelijk veel geld en neemt een hoop ruimte in beslag. Het is wel de ideale manier om eventjes helemaal tot rust te komen. Wilt u ook genieten van een spa? Maar heeft u niet voldoende ruimte? Het plaatsverlies van de jacuzzi is verleden tijd met een opblaasbare spa. Een opblaasbare spa is gemakkelijk op te zetten en op te bergen wanneer u wilt.

    

   Opblaasbare spa kopen?

   Let op! Een opblaasbare spa kopen, brengt vele voordelen met zich mee. Daarnaast dient u rekening te houden met een aantal zaken. Wij vertellen u graag waar u op moet letten, zodat u achteraf geen spijt zult krijgen.

   • Let op de extraatjes. Zorg voor een afdekzeil op uw opblaasbare spa. De opblaasbare spa met een isolerend afdekzeil zorgt voor lagere energiekosten. De warmte blijft deels behouden, waardoor er minder energie nodig is voor het verwarmen van het bad.
   • Van welk materiaal is de opblaasbare spa gemaakt? Is de rand stevig genoeg om op te gaan zitten? En zijn de eventuele reparaties gemakkelijk uit te voeren?
   • Houd rekening met het stroomverbruik. Het warm houden van het water kost flink wat energie. De stroomkosten stijgen met €1 à €1,50 per dag.

    

   Hoe duur is een opblaasbare spa?

   De prijs van een opblaasbare spa is niet geheel onbelangrijk. We zijn allemaal benieuwd: wat kost een opblaasspa in de tuin? De prijzen van een opblaasbare spa variëren behoorlijk. De spa’s worden gemaakt van andere materialen en verschillen daarnaast in kleur, grootte en vorm. Vanaf €439 kunt u al in het bezit zijn van een prachtige spa. U kunt daarnaast kiezen voor vele accessoires. Door middel van een Intex SPA hoofdsteun kunt u heerlijk tot rust komen in de opblaasbare spa.

   Nieuws en Updates

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking