Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Zwembad warmtepompen

   Op zoek naar een zwembad warmtepomp? De warmtepompen van Uw Buiten Specialist zijn een uitstekende keuze. Bekijk ze hier online. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   36 Producten

   Om lekker te kunnen genieten van een plons in uw zwembad is het wel zo fijn als het water een aangename temperatuur is. Vooral in Nederland kan het water ’s nachts behoorlijk afkoelen. Maar hoe verwarmt u het beste uw zwembadwater? Eén van de beste manieren om uw zwembadwater op een fijne temperatuur te krijgen is door een zwembad warmtepomp van Uw Buiten Specialist gebruiken. Deze warmtepompen voor het zwembad zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen er voor dat u binnen de kortste keren heerlijk kunt genieten van een aangename duik of plons in uw eigen tuin. Het volledige assortiment met zwembad warmtepompen vindt u op deze pagina. Ontdek dus snel welke zwembad warmtepomp het best geschikt is voor jou!

   Wat is een warmtepomp precies?

   Een warmtepomp voor het zwembad is een apparaat dat gebruikmaakt van de omgevingswarmte om het water in uw zwembad te verwarmen. De zwembad warmtepomp werkt op een vergelijkbare manier als een airconditioning-systeem, maar in plaats van de lucht te koelen, wordt de warmte uit de omgeving gebruikt om het water in het zwembad te verwarmen. De zwembad warmtepomp maakt gebruik van een compressor en een condensor om warmte uit de buitenlucht op te nemen, waarna deze warmte wordt overgedragen aan het water in het zwembad. De zwembadwarmtepomp is een efficiënte en kosteneffectieve manier om het zwembadwater te verwarmen, vooral wanneer het lekker zonnig is in de zomer. De pompen zijn ook nog eens veel milieuvriendelijker dan gas- of elektrische verwarmingssystemen, omdat ze geen schadelijke uitstoot produceren en minder energie gebruiken.

   Warmtepompen voor uw zwembad

   De warmtepompen van Uw Buiten Specialist zijn hier te vinden en bieden u elk comfort voor uw eigen zwembad. De warmtepompen zijn verkrijgbaar als warmtepomp ECO+3, warmtepomp ECO +5 etcetera. Daarnaast bieden wij ook warmtepompen van EasyHeat. Per warmtepomp vindt u meer specifieke informatie zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Natuurlijk mag ook de warmtepomp aansluitset niet vergeten worden, zodat het direct gemonteerd wordt en het water verwarmd kan worden. Bij ons vindt u diverse warmtepompen voor het zwembad zoals de normale zwembad warmtepomp maar ook de zwembad warmtepomp inverter en andere varianten zwembadverwarming.

   Zwembad warmtepomp inverter

   Een inverter-warmtepomp voor het zwembad is een soort warmtepomp die gebruikmaakt van een inverter-technologie. Dit betekent dat de compressor van de warmtepomp in staat is om zijn snelheid aan te passen, in plaats van aan- en uit te schakelen zoals bij een traditionele warmtepomp. Omdat de inverter-compressor in staat is om zijn snelheid aan te passen, kan de warmtepomp precies de hoeveelheid warmte produceren die nodig is om het zwembadwater op de juiste temperatuur te houden. Hierdoor wordt er minder energie verbruikt. Daarnaast is hij vaak een stuk stiller doordat hij zijn snelheid en dus ook het geluidsniveau aanpast aan de hoeveelheid die daadwerkelijk nodig is. tot slot heeft de inverter warmtepomp voor het zwembad minder wisselingen in belasting waardoor deze over het algemeen langer mee gaat.

   Diverse mogelijkheden om uw zwembad te verwarmen

   Naast de zwembad warmtepomp zijn er ook andere manieren om uw zwembadwater te verwarmen. Bij Uw Buiten Specialist hebben we verschillende opties beschikbaar zodat u een ruime keuze hebt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor solar zwembadverwarming, waar de zon het grootste werk doet om het water warm te krijgen, of voor Intex zwembadverwarming. De verwarmingssystemen van Intex zijn te vinden in de vorm van isolatiematten en zorgen door het gebruik ervan ook dat het water wordt verwarmd. Maak zelf een weloverwogen keuze en bepaal voor uzelf welk kostenplaatje het best bij u past. De zwembad warmtepomp is een stuk prijziger dan bijvoorbeeld het verwarmen door middel van isolatiematten. Echter heeft u wel een veel constantere zwembad temperatuur. Kijk dus vooral rustig rond op de website en vergelijk de verschillende opties met elkaar zodat u de beste keuze voor uw specifieke situatie kunt maken. U mag altijd contact met ons opnemen met eventuele vragen of voor advies!

   De zwembad warmtepomp bestellen bij Uw Buiten Specialist

   Zodra u de juiste zwembad warmtepomp heeft uitgekozen kunt u deze bij ons bestellen. Plaats de gewenste zwembad warmtepomp in uw winkelmand en ontvang, mits u voor 16:00 uur besteld, de zwembad warmtepomp de volgende dag al in huis. Wanneer u bij ons de zwembad warmtepomp besteld kunt u binnen de kortste keren aan de slag met het verwarmen van uw zwembadwater om vervolgens de hele zomerperiode te genieten van uw eigen zwembad terwijl de temperatuur heerlijk aangenaam is. Wilt u graag achteraf betalen? Dat kan! Genoeg voordelen als u bij ons uw warmtepomp voor het zwembad aanschaft.

   Meer informatie of contact?
   Een zwembad warmtepomp bestellen? Dat kan dus veilig en gemakkelijk via onze website. Heeft u eerst nog een vraag over de zwembad warmtepompen, solar-verwarming, solar afdekzeilen of bijvoorbeeld over de solar collectors? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zorgen er met liefde voor dat al uw vragen beantwoord zijn en kunnen u daarbij voorzien van een persoonlijk advies, zodat u de beste zwembad warmtepomp of andere vorm van zwembadverwarming aanschaft voor uw zwembad. U kunt contact met ons opnemen per telefoon, mail of Facebook Messenger.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking