Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Zwembadverlichting

   Zwembad verlichting kopen doe je bij Uw Buiten Specialist, bekijk het aanbod voor opzetzwembaden en opblaasbaden. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   3 Producten

   Zwembadverlichting is er in verschillende soorten, maar één ding is zeker: het is een must in je zwembad. Als eerste is het namelijk veiliger om je zwembad te verlichten, maar het straalt ook in het donker veel sfeer uit. Hoe luxe staat het wel niet als je op het terras staat en je zwembad is verlicht? Het zwembad roept dan gewoon op een zwoele zomeravond om nog even lekker een duik te nemen, gezellig te kletsen in het bad met een cocktail in de hand of net nog even die baantjes te trekken na een goedgevulde bbq. Bekijk het aanbod in zwembad verlichting hier.

    

   Safety first met zwembadverlichting

   Door het plaatsen van zwembad verlichting, draag je ook je steentje bij wat betreft veiligheid. Zo zie je bijvoorbeeld sneller als er iets of iemand te water is geraakt. Je ziet überhaupt het zwembad gelijk liggen doordat het verlicht is én of het gevuld is met water ja of nee. Daarnaast zou je ook bij het trappetje van het zwembad verlichting moeten plaatsen, zodat het gemakkelijker is om het trappetje te vinden, maar ook om in en uit het zwembad te komen. Om optimaal en veilig gebruik te kunnen maken van de verlichting, is een transformator nodig. Dit zorgt voor een veilige elektrische verbinding met de verlichting door stroom om te zetten van 220 Volt of 240 Volt naar 12 Volt. Hierbij is het belangrijk om te weten welke lampen je koopt en hoeveel Watt ze gebruiken, dat wordt vaak vermeld bij de productomschrijving. En vervolgens hoeveel lampen je aansluit op een transformator, om het juiste aantal Watt aan te kunnen. Voor vragen over het gebruik van een transformator, neem gerust contact met ons op.

    

   Zwembad verlichting inbouwzwembad

   Heeft u een inbouwzwembad, dan ligt het installeren, monteren en plaatsen van een zwembadlamp anders dan bij een opzetzwembad. Zwembadverlichting wordt dan geplaatst in de muur van je zwembad, hiermee moet dus al tijdens de bouw rekening mee gehouden worden. Het inbouwdeel moet namelijk al gelijk geplaatst worden in de muur. Vervolgens plaats je de rest van het lampje gemakkelijk in de muur én het is strak afgewerkt. Mocht er met de jaren een lamp kapot gaan, dan is er geen nood aan de man. Daarvoor zijn namelijk vervangingslampen bedacht. Dit maakt het vervangen van een ingebouwde lamp een stuk makkelijker. Je hoeft dus niet in de muur te hakken voor het vervangen van een lamp, maar je plaatst de vervangingslamp gewoon in de muur. Je hoeft geen hele nieuwe lamp te kopen en dat scheelt uiteraard in de kosten van de aanschaf, maar ook van de montage. De vervangingslamp kun je gemakkelijk zelf monteren!

    

   Intex zwembadverlichting

   Intex staat bekend om goede opzetbare zwembaden, deze zijn dus niet ingegraven of bouwkundig. Intex zwembaden zet je gemakkelijk neer op het terras of op je grasveld. Voor Intex zwembaden of andere opzetbare zwembaden is er wandverlichting te koop, maar ook kunt u voor drijvende verlichting kiezen of verlichting met een sproeier. Creëer dus een heel eigen sfeer met de lampen van Intex.

    

   Alle vragen over zwembad verlichting stel je aan Uw Buiten Specialist

   Heeft u vragen over zwembadverlichting of wilt u advies? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij staan elke werkdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur voor u klaar.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking