Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Zoutwatersystemen

   Intex zoutwatersysteem

   Heeft u een Intex zwembad in uw achtertuin en wilt u deze goed schoon houden? Dan is een Intex zoutwatersysteem ideaal. Zo geniet u de hele zomer van schoon, fris en hygiënisch water in uw zwembad. Het Intex zoutwatersysteem reinigt en desinfecteer Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   4 Producten

   Intex zoutwatersysteem

   Heeft u een Intex zwembad in uw achtertuin en wilt u deze goed schoon houden? Dan is een Intex zoutwatersysteem ideaal. Zo geniet u de hele zomer van schoon, fris en hygiënisch water in uw zwembad. Het Intex zoutwatersysteem reinigt en desinfecteert het water in zwembaden op natuurlijke wijze, waardoor bacteriën, schimmels en algen worden gedood. Dit zoutwatersysteem is gemakkelijk aan te sluiten tussen uw filterpomp en zwembad. Voor het aanschaffen van een Intex zoutwatersysteem bent u bij Uw Buiten Specialist aan het juiste adres.

    

   Het aanbod van Uw Buiten Specialist

   Ons assortiment bestaat uit vier verschillende formaten van het zoutwatersysteem. Het Intex zoutwatersysteem groot is ideaal voor het desinfecteren van het water in zwembaden van meer dan 26.500 liter. Het Intex zoutwatersysteem klein is geschikt voor zwembaden met een inhoud tot 17.000 liter. Het is dus belangrijk om bij de aanschaf van een zoutwatersysteem te letten op het maximale aantal liter water dat gereinigd en gedesinfecteerd kan worden. Daarnaast moet u ook rekening houden met de maximale capaciteit van de filterpomp waarop het zoutwatersysteem wordt aangesloten. Aan de hand van deze factoren vindt u het juiste Intex zoutwatersysteem voor uw zwembadwater.

    

   Voordelen van een Intex zoutwatersysteem

   Met een Intex zoutwatersysteem bent u verzekerd van schoon, helder en zacht water. Het systeem zet zout om in natuurlijk chloor, zodat u geen dure chloortabletten meer nodig heeft. U heeft dus geen last van een indringende chloorlucht, vale zwemkleding en brandende en rode ogen. Daarnaast is de zoutconcentratie in het Intex zoutwatersysteem zo laag, dat u ook hier geen last van zult hebben. Met de timer-functie kunt u eenvoudig instellen wanneer het systeem moet reinigen. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken door enkel zout (100% natuurlijk) toe te voegen.

    

   Vragen en advies

   Voor eventuele vragen en deskundig advies kunt u terecht bij één van onze specialisten. Neem contact op met onze klantenservice door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 085 303 4874. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 15:00. Onze specialisten geven binnen vierentwintig uur antwoord op uw vraag of voorzien u van het nodige advies.

   Bestel uw Intex zoutwatersysteem eenvoudig online

   Wilt u een Intex zoutwatersysteem kopen? Dan bent u bij Uw Buiten Specialist aan het juiste adres. Via onze website kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Doet u dit op werkdagen voor 16:00 uur? Dan wordt uw bestelling de volgende dag bezorgd. Ga op zoek naar het juiste zoutwatersysteem voor uw zwembad en bestel deze vandaag nog bij de specialist op dit gebied: Uw Buiten Specialist!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking