Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Zoutwatersystemen

   Beschikt u over een eigen zwembad? Dan bent u ongetwijfeld op de hoogte dat hygiëne belangrijk is en dus gaat u op zoek naar een zoutwatersysteem. Hiermee bestrijdt u bacteriën en algen. Dit doet u volledig op een natuurlijke wijze zonder dat u chloor nodig heeft. U heeft dus niet langer last van een indringende chloorlucht en rode ogen. Boven Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   4 Producten

   Beschikt u over een eigen zwembad? Dan bent u ongetwijfeld op de hoogte dat hygiëne belangrijk is en dus gaat u op zoek naar een zoutwatersysteem. Hiermee bestrijdt u bacteriën en algen. Dit doet u volledig op een natuurlijke wijze zonder dat u chloor nodig heeft. U heeft dus niet langer last van een indringende chloorlucht en rode ogen. Bovendien is de concentratie zout in het zoutwatersysteem zo weinig dat u er eigenlijk geen last van heeft. Daarnaast levert u een belangrijke bijdrage aan een duurzame en dus betere wereld.

   Een zoutwatersysteem voor schoon, helder en zacht water


   Met een zoutwatersysteem bent u verzekerd van schoon, helder en zacht water. Dit handige systeem zet het zwembadzout om in chloor zodat u geen chloortabletten meer nodig heeft. Bacteriën en algen worden op een natuurlijke manier tegengegaan en het zoutgehalte is zo laag dat u er vrijwel niets van merkt. Het percentage bedraagt slechts 10 procent van zeewater en dus proeft of ruikt u bijna niets.

   Hoe werkt het zoutwatersysteem?


   Een zoutwatersysteem genereert organisch chloor. Dit type chloor is mild voor de huid en daarom interessant voor mensen die kampen met huidproblemen. De ingebouwde timer zorgt dat het chloor regelmatig wordt afgegeven. Op die manier blijft het zwemwater helder en schoon. Verder worden er ook koperen ionen aan het water toegevoegd en dit gaat de groei van algen perfect tegen!

   Wat zijn de voordelen van een zoutwatersysteem voor uw buitenzwembad?


   Een zoutwatersysteem levert u allerlei interessante voordelen op die we graag met u delen:

   - U heeft geen last meer van brandende en rode ogen.
   - Dit handige systeem voorkomt allerlei vervelende huidirritaties.
   - U heeft geen chloor meer nodig en dit is beter voor het milieu. Bovendien komt ook uw kleding niet langer in aanraking met chloor.
   - Een zoutwatersysteem bestrijdt algen en verzekert u van zacht en helder water.
   - Het apparaat is eenvoudig in gebruik, want u hoeft alleen maar zout (100 procent natuurlijk!) toe te voegen.

   Waarom u een zoutwatersysteem bestelt in onze webshop


   Wenst u schoon en helder zwemwater? Dan is de keuze voor een zoutwatersysteem snel gemaakt. U heeft er weinig omkijken naar en u bent verzekerd van hygiënisch zwemwater. Heeft u hulp nodig bij de aankoop van een zoutwatersysteem? Wij denken graag met u mee. Vraag ons gerust om advies, dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Dankzij de handige filter in onze webshop filtert u eenvoudig op merk en prijs. Kortom: ga op zoek naar een zoutwatersysteem voor uw zwembad en doe uw aankoop bij een specialist.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking