Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Vis-a-Vis tenten

   Als u met uw gezin op vakantie gaat is het vaak wel zo prettig om niet allemaal in dezelfde ruimte te slapen. Een vis-à-vis tent brengt dan uitkomst, deze tenten zijn namelijk opgebouwd uit meerdere delen. Het middelste deel is daarbij het leefgedeelte waar u ’s ochtends lekker kunt ontbijten, of spelletjes kunt spelen als het buiten regent. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   5 Producten

   Als u met uw gezin op vakantie gaat is het vaak wel zo prettig om niet allemaal in dezelfde ruimte te slapen. Een vis-à-vis tent brengt dan uitkomst, deze tenten zijn namelijk opgebouwd uit meerdere delen. Het middelste deel is daarbij het leefgedeelte waar u ’s ochtends lekker kunt ontbijten, of spelletjes kunt spelen als het buiten regent. De andere 2, 3 of 4 cabines zijn dan de slaapruimtes, maar u kunt natuurlijk ook een van deze ruimtes als extra opslagplek gebruiken. In ons ruime assortiment vindt u tenten van Coleman, Easy Camp, Highlander en Outwell. Heeft u een voorkeur voor een van deze merken? Dan kunt u links op deze pagina het filter instellen op uw merk, zodat u alleen een vis a vis tent te zien krijgt die u wil zien.

   visavis tenten Voor 4, 6 of 10 personen

   Bij Uw Buiten Specialist vindt u diverse vis-à-vis tenten van verschillende groottes. Zo vindt u bij ons tenten voor 4 personen, voor 6 personen en voor maar liefst 10 personen. Dus zelfs als u een groot gezin of grote vriendengroep heeft kunt u gewoon met één tent kamperen! Elke slaapruimte heeft zo zijn eigen ingang vanaf het leefgedeelte, het is dus net alsof u een klein huisje mee heeft op reis.

   Opblaasbare vis a vis tent

   Voor de wat minder geoefende kampeerders kan het opzetten van een tent een ware crime zijn, dus daarom vindt u bij ons ook opblaasbare vis-à-vis tenten. Dan hoeft u de tent alleen maar uit te pakken en er lucht in te blazen, fluitje van een cent dus. Maar ook de niet opblaasbare tenten zijn gemakkelijk op te zetten, helemaal voor de ervaren campinggangers. Bovendien worden de tenten standaard geleverd met een uitgebreide handleiding die u stap voor stap uitlegt wat u moet doen.

   Vis-à-vis

   Mocht u zich afvragen waarom deze tenten vis-à-vis tenten worden genoemd, dit is omdat het Frans is voor ‘tegenover’. In bijvoorbeeld bussen zijn er stoelen of banken die tegenover elkaar staan en het zelfde principe geldt ook voor deze tenten. Hierbij kunt u het leefgedeelte zowel zijn als de ruimte van de mensen die tegenover elkaar zitten als als de ruimte tussen de stoelen die rug-tegen-rug staan.

   Vis-à-vis tenten kopen bij Uw Buiten Specialist

   Kortom, bent u van plan om met uw gezin of een groep vrienden of vriendinnen te gaan kamperen, dan is een vis-à-vis tent de tent voor u! U bestelt de tenten eenvoudig via onze webshop, waar u ook direct de levertijd van de desbetreffende tent ziet. Heeft u nog vragen over deze óf andere tenten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder. U kunt ze bereiken op 0853034874 of per mail op [email protected].

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking