Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Pop up tenten

   Slaapt u tijdens uw vakantie in een tent, maar wilt u geen moeite doen om deze op te zetten? Kies dan voor een pop up tent. In vergelijking met de meeste andere tenten staat deze tent letterlijk binnen een paar seconden. U hoeft een pop up tent namelijk alleen maar in de lucht te gooien en deze vouwt zich vervolgens zelf uit. Uw tent is hierdoor Toon meer

   Prijs

   -
   3 Producten

   Slaapt u tijdens uw vakantie in een tent, maar wilt u geen moeite doen om deze op te zetten? Kies dan voor een pop up tent. In vergelijking met de meeste andere tenten staat deze tent letterlijk binnen een paar seconden. U hoeft een pop up tent namelijk alleen maar in de lucht te gooien en deze vouwt zich vervolgens zelf uit. Uw tent is hierdoor vrijwel direct klaar voor gebruik. Zoekt u een pop up tent? Dan bent u bij Uw Buiten Specialist aan het juiste adres. In ons assortiment treft u namelijk een groot aantal pop up tenten aan.

   Waarom een pop up tent?

   Pop up tenten winnen de laatste jaren steeds meer aan populariteit. Toch zijn er nog genoeg mensen die niet inzien waarom zij hun huidige tent in zouden ruilen voor een pop up tent. Geldt dit ook voor u? Dan bent u mogelijk benieuwd naar de redenen om zo’n tent aan te schaffen.

   De voornaamste reden om een pop up tent te kopen, is omdat het opzetten ervan u vrijwel geen tijd en moeite meer kost. Nadat u de tent uit de verpakking haalt, gooit u hem simpelweg de lucht in. Een pop-up tent vouwt zicht vervolgens zelf uit, waardoor hij binnen een paar tellen staat.

   Veel mensen denken dat een pop up tent uitsluitend bedoeld is om in te overnachten tijdens een vakantie. Hier kunt u deze tent inderdaad voor gebruiken, maar er is meer. Zo slapen veel bezoekers van een meerdaags festival bijvoorbeeld ook in een pop up tent. Daarnaast zijn pop up tenten uitermate geschikt als u een dagje naar het strand gaat. Met zo’n tent creëert u namelijk uw eigen plekje in de schaduw.

   In weer en wind te gebruiken

   Een pop up tent mag dan licht van gewicht zijn, u kunt hem in weer en wind gebruiken. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet bang te zijn dat deze lichtgewicht tent wegwaait op een winderige dag. Het is wel zaak om de tent goed vast te zetten. Doet u dit niet? Dan is de kans aanwezig dat uw pop up tent wordt meegenomen door een harde windvlaag.

   Het tentdoek van pop up tenten is aanzienlijk dunner dan dat van ‘standaard’ tenten. Hierdoor weegt hij niet veel en kunt u hem makkelijk meenemen. Dat de tenten gemaakt zijn van een dunne stof, betekent overigens niet dat ze niet bestand zijn tegen een fikse regenbui. Een pop up tent houdt het water namelijk buiten de deur. Als u in zo’n tent slaapt, hoeft u niet bang te zijn voor natte voeten.

   Wat kost een pop up tent?

   Wilt u een pop up tent kopen? Dan is het u ongetwijfeld opgevallen dat deze tenten in prijs van elkaar verschillen. Als u de tent enkel gebruikt tijdens een meerdaags festival, is het zonde om hier veel geld aan uit te geven. Gelukkig biedt Uw Buiten Specialist al pop up tenten aan vanaf een paar tientjes. Bent u van plan om de pop-up tent meerdere malen te gebruiken? Dan kunt u beter voor wat een duurdere variant gaan. De kwaliteit van deze duurdere pop up tenten is namelijk net wat beter dan de kwaliteit van een goedkope pop up tent.

   Neem contact met ons op

   Heeft u nog vragen over één onze pop up tenten? Of bent u benieuwd of een pop up tent iets voor u is? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden en voorzien u graag van advies. U kunt onze klantenservice telefonisch bereiken, maar het is ook mogelijk om een mail te sturen.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking