Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Bijzettenten

   Bijzettent kopen?

   Bijzettenten zijn ideaal om bij een grotere tent te hebben. Als u bijvoorbeeld met de familie op pad bent heeft u niet in elke tent een leefgedeelte nodig, en dat is precies wat de bijzettent onderscheidt: het bestaat alleen uit een slaapgedeelte en eventueel een klein voorportaaltje. Op die manier kunnen de ouders du Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   26 Producten

   Bijzettent kopen?

   Bijzettenten zijn ideaal om bij een grotere tent te hebben. Als u bijvoorbeeld met de familie op pad bent heeft u niet in elke tent een leefgedeelte nodig, en dat is precies wat de bijzettent onderscheidt: het bestaat alleen uit een slaapgedeelte en eventueel een klein voorportaaltje. Op die manier kunnen de ouders dus in de ‘hoofdtent’ slapen en duiken de kinderen ’s nachts hun bijzettentje in.

   Creëer extra ruimte

   Een bijzettent kan dus gezien worden als een verlengstuk van uw tent. U creëert er in feite een extra slaapkamer mee. Heeft u extra spullen mee die droog moeten blijven? Ook daarvoor kunt u een bijzettent perfect gebruiken. Dan tovert u die extra slaapkamer om tot een schuurtje, mogelijkheden genoeg dus!

   Verschillende maten

   Een bijzettent hoeft niet klein te zijn, er zijn ook grotere bijzettenten voor vier tot vijf personen. Omdat de tent voornamelijk gebruikt wordt als slaapplek en niet als leef- of opslagplek kunt u bovendien een goede inschatting maken van de ruimte. Heeft u dus al luchtbedden of matrassen, dan kunt u precies opmeten of het past!

   Andere bijzettenten

   Los van de reguliere bijzettenten vindt u bij ons ook andere bijzettenten zoals een partytent of een tarp. Een tarp is een bijzettent die u vooral kunt gebruiken als beschutting, het is een hoge staande tent met open zijkanten. Een goede plek dus om u te beschermen tegen de weersomstandigheden als zon en regen. Tarps worden dan ook vaak gebruikt of festivals of als alternatief voor de voortent.

   Bijzettenten bestellen bij Uw Buiten Specialist

   Heeft u de perfecte bijzettent gevonden tussen ons aanbod? Dan zorgen wij dat de tent zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd wordt. Tenzij anders aangegeven wordt u bijzettent al binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. U hoeft dus niet lang te wachten! Heeft u nog accessoires of andere tenten nodig? Kijk dan ook zeker naar de rest van ons aanbod. Bij een bestelling van boven de €50,- is verzending bovendien gratis, dus doe daar uw voordeel mee.

   Meer informatie

   Wilt u meer weten over ons aanbod, of heeft u advies nodig bij de keuze voor een bijzettent? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u alles vertellen over onze tenten en helpen u graag verder. Vul daarvoor het online contactformulier in of bel naar 085 303 4874.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking