Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Uw Buiten Specialist - Woensdag 21 Januari 2022

   Welke terrasverwarmer is de beste?

   Houd jij er ook van om nog urenlang in jouw tuin of terras te blijven zitten, zonder dat je last krijgt van de kou? Dan is terrasverwarming een ideale oplossing voor jou! Met terrasverwarming profiteer jij van aangename warmte terwijl het buiten langzaam afkoelt. Daarnaast geeft het ook nog de nodige sfeer aan jouw tuin of terras. Dit omdat je ook terrasverwarming met verlichting hebt, die mooie, warme kleuren afgeven. Een terrasverwarmer biedt dus veel voordelen. Nu hoor ik je denken: Maar wat is dan de beste terrasverwarming? Dat is moeilijk te bepalen, omdat dat voor iedere situatie anders is. Heb jij bijvoorbeeld een grote of kleine tuin, wil je de terrasverwarmer op gas of juist elektrisch en kies je voor een staande of hangende variant? In deze blog geven we antwoord op een paar prangende vragen. Zo zit jij er altijd heerlijk warm bij in jouw tuin. 

   De beste terrasverwarming voor een groot terras of tuin

   Voor een groot terras heb je behoefte aan terrasverwarming met groot vermogen. Daarbij zijn zowel gas- als elektrische terrasverwarmers te gebruiken. Daarbij zit er een verschil tussen terrasverwarming met korte straling en lange straling. Straling met lange golven zorgt ervoor dat de lucht snel wordt opgewarmd in plaats van dat er sprake is van directe warmte. Deze vorm is dus te vergelijken met een centrale verwarming. Korte stralen geven directe warmte af en zijn daardoor meer geschikt voor kleinere terrassen of tuinen. Een uitstekende terrasverwarmer voor een groot terras of tuin is de Sunred Heater Royal Diamond Dark Standing 2500. Deze terrasverwarmer is schakelbaar in drie standen en geeft echt een intense warmte af door het laagje rosé bladgoud. 

   De beste elektrische terrasverwarming

   Nu je het verschil weet tussen terrasverwarming met lange en korte golven, kunnen we verder gaan naar de elektrische terrasverwarming. Dit type terrasverwarming wordt steeds populairder en dat is niet voor niets. Een elektrische terrasverwarming is snel opgewarmd, vaak eenvoudig te verplaatsen en makkelijk naar verschillende standen te schakelen. Hierdoor bepaal jij zelf de warmte. Ook heb je de keuze om de elektrische terrasverwarming staand te kopen, of op te hangen. Of dat nu aan het plafond, de muur, een parasol of een schutting is: het is allemaal mogelijk. De beste elektrische terrasverwarming voor dit jaar is de Sunred Heater Royal Diamond Dark Valencia Lounge 3000. Dit is de meest krachtige heater uit het hele assortiment van Sunred en geeft een enorme warmte af. 

   De beste terrasverwarming op gas

   Ondanks dat terrasverwarming op elektriciteit steeds populairder wordt, zijn er ook nog genoeg terrasverwarmers die op gas worden aangeboden. Deze hebben als voordeel dat ze vaak nog net iets krachtiger zijn dan elektrische terrasverwarmers. Ook heb je bij deze terrasverwarmers geen gedoe met kabels en snoeren. Het nadeel is dat het gas op kan raken, waardoor je de gasfles regelmatig moet vervangen. Wanneer we de beste terrasverwarming op gas moeten aanwijzen, denk we al snel aan de Sunred Propus Lounge Heater Black terrasverwarmer. Deze krachtige terrasverwarmer heeft een ideale hoogte voor op jouw terras, is eenvoudig te verplaatsen en je kunt hierbij makkelijk de juiste warmte instellen. Daarnaast geeft deze terrasverwarmer erg veel warmte af.

   Voor de beste terrasverwarming moet je bij Uwbuitenspecialist zijn

   Uwbuitenspecialist heeft een groot aanbod in verschillende terrasverwarming in het assortiment. Door het grote aanbod en de deskundige medewerkers ben je voor terrasverwarming bij Uwbuitenspecialist aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar terrasverwarming op gas of elektriciteit, staand of een hangend model of juist naar de beste infrarood terrasverwarming: bij Uwbuitenspecialist vind jij jouw favoriete terrasverwarmer! 

   Nieuws en Updates

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking