Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Dinsdag 21 Maart 2022

   Welk zwembad is beter: Intex of Bestway?

   Als je op zoek bent naar een zwembad voor in je tuin is de kans aannemelijk dat je beide Intex en Bestway al eens tegen bent gekomen. Beide merken staat garant voor een boel plezier en kwaliteit, maar natuurlijk kun je maar één zwembad kiezen en in je tuin plaatsen. Welk zwembad is in dit geval het beste en voor welk merk moet je dus logischerwijs kiezen? Op zowel deze- als een boel andere vragen rondom het kiezen van het juiste zwembad, geven we je in dit blog antwoord. Lees daarom vooral gauw verder als je benieuwd bent wat Intex en Bestway voor jou kunnen betekenen!

   Gebruiksgemak 

   Als we het hebben over een boel plezier, moet hier natuurlijk weinig gedoe en verloren tijd en energie bij komen kijken. Om dit te realiseren, moeten we goed letten op het gebruiksgemak dat komt kijken bij de aanschaf van een zwembad van één van bovengenoemde merken. Als we het hebben over het gebruiksgemak van zwembaden van Intex, merken we al gauw dat deze makkelijk zijn op te zetten en relatief lang mee gaan. Hetzelfde geldt echter voor de zwembaden van Bestway. Op het gebied van gebruikersgemak is er dus geen merk toonaangevend. Waar ligt het verschil dan?

   De verschillende prijzen

   Als we het hebben over een ander belangrijk onderdeel voor wat betreft het kiezen van het juiste zwembad, is dit natuurlijk de prijs. Als we globaal kijken, merken we al gauw dat de zwembaden van Bestway over het algemeen goedkoper zijn. Een vervolgvraag die je waarschijnlijk al meteen in je hoofd hebt zal waarschijnlijk als volgt klinken: ‘Hoe zit het dan met de kwaliteit van het zwembad?’. 

   Als we puur kijken naar prijzen, hebben we natuurlijk een redelijk nietszeggend punt te pakken van een zwembad. Een zwembad kan nog zo goedkoop zijn, maar als dit bij de eerste de beste duik uit elkaar valt, heb je nog niets aan die lagere prijs.

   De kwaliteit van het zwembad

   Als we veel ervaringen en bronnen moeten geloven, zal de kwaliteit van de Intex zwembaden iets beter zijn dan die van de Bestway zwembaden. Dit heeft niet alleen te maken met de materialen die gebruikt zijn, maar ook vooral met de constructie en de manier van verbinden. 

   Betekent dit dat een Bestway zwembad je niet die bevrediging geeft die je zoekt? Tuurlijk niet! Beide zwembadmerken zijn niet voor niets toonaangevend in deze wereld. Als je dus optimaal wilt genieten van een verkoelende plons deze zomer, is het aan te raden om één van beide zwembaden te kopen. We wensen je alvast veel plezier!

   Nieuws en Updates

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking