Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Intex Greywood

   Intex Greywood

   De opblaasbare Intex Greywood is tegenwoordig helemaal trendy! Het is een super mooie upgrade voor in uw tuin of voor op het dakterras van uw appartement. Een Intex Greywood is een stevig en stabiele spa en zorgt voor heerlijke ontspanning bij u in de achtertuin. De Intex Greywood is een betaalbare jacuzzi die je zonder Toon meer

   Merken

   Vorm

   Prijs

   -
   4 Producten

   Intex Greywood

   De opblaasbare Intex Greywood is tegenwoordig helemaal trendy! Het is een super mooie upgrade voor in uw tuin of voor op het dakterras van uw appartement. Een Intex Greywood is een stevig en stabiele spa en zorgt voor heerlijke ontspanning bij u in de achtertuin. De Intex Greywood is een betaalbare jacuzzi die je zonder enige moeite kunt opzetten. Bent u op zoek naar optimale ontspanning bij u thuis? Bekijk dan snel het assortiment Intex Greywood en ontdek welke opblaasbare spa u wilt.

   Intex spa Greywood

   De Intex Greywood is een hot topic geworden. De opkomst van een spa in de tuin zorgt voor een betaalbare ontspanning. De prijzen van een vaste spa in uw tuin kunnen wel oplopen tot duizenden euro’s. Door de uitkomst van de Intex Greywood bent u met enkele honderden euro’s voorzien van een spa in uw tuin. De ontspanning van uw lichaam is erg belangrijk. De prijskwaliteit-verhouding is perfect! Aangezien de Intex Greywood zorgt voor de nodige ontspanning van uw lichaam. Daarnaast is de Intex Greywood ideaal in gebruik: binnen no-time kunt u de spa opbouwen en afbreken.

   Het aantal personen

   De aanschaf van een Intex Greywood is niet niks. In verhouding met een vaste spa scheelt het enorm veel geld. Bij de aanschaf van een Intex Greywood zijn er een aantal zaken waarop u kunt letten. Allereerst is het aantal personen van belang. Houd vooraf rekening met het aantal personen wat u verwacht. U kunt natuurlijk gedurende een avond prima afwisselen en het hele huishouden zou zelden allemaal tegelijk gebruik willen maken van de Intex Greywood. Houd er rekening mee dat de jacuzzi erg vol wordt als u met meerdere mensen tegelijk in de Intex Greywood gaat zitten. De Intex Greywood 6 personen is bijvoorbeeld geschikt voor vier volwassenen en 2 kinderen. Indien u met zes volwassenen plaats gaat nemen in de Intex Greywood, dan wordt het erg knusjes.

   Aansluiten van de spa

   Nadat u de juiste Intex Greywood heeft gekozen, wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk van gaan genieten. Daarom hebben wij speciaal voor u een lijstje samengesteld. Als u de stappen op het lijstje nauwkeurig volgt, dan kunt u binnen no-time genieten van een heerlijke spa in uw tuin. Daarnaast is de ideale plaats voor uw spa ook belangrijk. Zorg ervoor dat deze dichtbij het stopcontact kan worden geplaatst. Als laatst is ons advies om de spa onder een afdak te plaatsen. Op deze manier kunt u in weer en wind genieten van de spa en voorkomt u onnodig onderhoud.

   1. Plaats de spa op een vlakke ondergrond. Om onnodige schade te voorkomen, legt u er een grondzeil onder. Op deze manier zou de spa langer mee gaan.
   2. Blaas de spa op. Dit kan door middel van de pomp die wordt meegeleverd. Hiervoor bent u deze geen extra pomp nodig.
   3. Staat de spa? Dan kunt u beginnen met het vullen van de spa. Hiervoor dien je altijd water uit de leiding te gebruiken. Maakt u gebruik van de ‘normale’ kraan in uw woning? Dan zal het één à twee uur duren totdat de spa volledig gevuld is met water.
   4. Nu is de spa klaar voor gebruik en kunt u gaan genieten! Om een lange tijd te kunnen genieten van de spa, adviseren wij u om met enige regelmaat de spa te onderhouden.

   Intex Greywood kopen?

   Bij Uw Buiten Specialist hebben we een ruim assortiment aan verschillende Intex artikelen. Heeft u uw favoriete Intex producten gevonden? Dan is het tijd om te kunnen profiteren van de voordelen van Uw Buiten Specialist. Het kiezen van de juiste Intex Greywood kan voor velen lastig zijn. Onze specialisten willen u graag voorzien van deskundig advies. Alle Intex Greywood producten boven de €50 worden gratis verzonden. Komt u binnenkort een bestelling plaatsen? Wij helpen u graag!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking